We use cookies to ensure that we give you the best experience and to track your use of the website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the website. Read more

x
Move straight to content
New

Retkikaveri-villapaita


Author: Kostet Jenna

Publisher: Metsähallitus , Vantaa , 2023


Layout: 17 s.


Language: suomi


Summary:

Suomen luonnon päivää juhlitaan lauantaina 26.8.2023. Tätä juhlistaaksemme julkaisemme Metsähallituksen Retkikaveri-villapaidan neuleohjeen.

Jenna Kostetin suunnittelemassa kaarrokeneuleessa on yhdistelty havupuun oksia muistuttavaa kasviteemaa ja graafisia, Metsähallituksen logoa jäljitteleviä kuvioita. Ohjeen vaikeustaso on helppo ja se soveltuu ensimmäisestä villapaidasta haaveilevalle neulojalle. Ohjekokonaisuuteen sisältyy lasten ja aikuisten kokoja sekä vinkit villapaitamallin muokkaamiseksi villatakiksi.

Metsähallituksen henkilöstö on ollut mukana neulesuunnittelussa alusta saakka: intrassa äänestettiin toteutukseen etenevä neulemalli kolmen luonnoskuvan perusteella keväällä 2023. Henkilöstön testineulojat ovat testanneet ja kehitelleet neuletta, myös nimi on päätetty henkilöstön ehdotusten pohjalta. Testineulojien tekemiin neuleisiin pääsee tutustumaan loppuvuoden ajan luontokeskuksissa ympäri Suomen.

Updated 25.8.2023