Vi använder cookies för att förbättra användarerfarenheten och för att samla in användarstatistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer.

x
Gå direkt till innehållet

Bottenvikens attraktionsbok


Författare: Mediatoimisto Rapid River

Utgivare: Metsähallitus , Vantaa , 2014


Sidantal: 218 s.


Språk: svenska

Andra språkversioner: english, suomi


ISBN: 978-952-295-034-5

Sammandrag:

I denna bok har man samlat information speciellt för båtfarare om hamnar och utflyktsmål i Bottenviken. Boken är det första verket om Bottenviksområdet som utarbetats i form av ett intensivt samarbete mellan Finland och Sverige. Boken är därför även ett konkret exempel på samarbete över landsgränserna. Vi hoppas att boken erbjuder både information om området och uppmuntrar till att uppleva de möjligheter som finns i området.

Uppgifterna om båthamnarna och deras serviceutrustning kan ändras och därför kan vi inte garantera att informationen som anges i boken är riktig och aktuell. Kartorna har inte fastställts av myndigheterna. Kartorna kan inte användas för navigering. För detta ändamål rekommenderas sjökort. De som rör sig på området gör det på egen risk.

Mera information:

Mera information och bokens pdf-fil kan läsas på Bothnian Bay website (visitbothnianbay.com). Boken trycks i mycket liten upplaga och delas ut till de viktigaste besöksmålen.

Perämeren kohdekirjan ruotsinkielinen versio.

Uppdaterad 19.2.2021