Vi använder cookies för att förbättra användarerfarenheten och för att samla in användarstatistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Läs mer.

x
Gå direkt till innehållet
Nya

Retkikaveri-villapaita


Författare: Kostet Jenna

Utgivare: Metsähallitus , Vantaa , 2023


Sidantal: 17 s.


Språk: suomi


Sammandrag:

Suomen luonnon päivää juhlitaan lauantaina 26.8.2023. Tätä juhlistaaksemme julkaisemme Metsähallituksen Retkikaveri-villapaidan neuleohjeen.

Jenna Kostetin suunnittelemassa kaarrokeneuleessa on yhdistelty havupuun oksia muistuttavaa kasviteemaa ja graafisia, Metsähallituksen logoa jäljitteleviä kuvioita. Ohjeen vaikeustaso on helppo ja se soveltuu ensimmäisestä villapaidasta haaveilevalle neulojalle. Ohjekokonaisuuteen sisältyy lasten ja aikuisten kokoja sekä vinkit villapaitamallin muokkaamiseksi villatakiksi.

Metsähallituksen henkilöstö on ollut mukana neulesuunnittelussa alusta saakka: intrassa äänestettiin toteutukseen etenevä neulemalli kolmen luonnoskuvan perusteella keväällä 2023. Henkilöstön testineulojat ovat testanneet ja kehitelleet neuletta, myös nimi on päätetty henkilöstön ehdotusten pohjalta. Testineulojien tekemiin neuleisiin pääsee tutustumaan loppuvuoden ajan luontokeskuksissa ympäri Suomen.

Uppdaterad 25.8.2023

Elektronisk publikation:

Retkikaveri-villapaita (6.2 MB, pdf)