Tekijä Kotilainen Marketta (toim.)
Julkaisija Metsäkustannus ja Metsähallitus, Helsinki ja Vantaa, 2013
Sivut 208 s.
Kieli
suomi
ISBN 978-952-6612-06-5 (painettu)
Tiivistelmä

Eräkokkien resepteissä maistuu metsä ja tuulen puhuri järvellä. Kiehtova kattaus arkeen ja juhlaan syntyy kalasta, villivihanneksista, riistasta, sienistä ja marjoista. Käytössä koetut reseptit tulevat kruununmetsien ja -vesien ammattilaisten keittiöistä ja leiritulilta. Mukana on kokeellisen keittiön antia, klassikot sekä parhaat nuotioruoat.

Metsähallituksen työntekijät esittäytyvät tuoreella ja erilaisella tavalla uudessa ruokakirjassa. Eräkokki – makuja kairasta kaupunkiin kertoo kahta tarinaa. Kirjassa jaetaan herkullisia reseptejä luonnon antimista ja reseptien ohessa kerrotaan eräkokkien ainutlaatuisesta työstä villin ruoan kasvuympäristön eli valtion maiden ja vesien hoitajana.

Saatavissa painettuna
Hinta 32 €
Tilaukset ja tiedustelut
Tiedekeskus Pilke (tiedekeskus-pilke.fi)