Käytämme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

x
Siirry suoraan sisältöön

Eräkokki - makuja kairasta kaupunkiin


Tekijä: Kotilainen Marketta (toim.)

Julkaisija: Metsäkustannus ja Metsähallitus , Helsinki ja Vantaa , 2013


Ulkoasu: 208 s.


Kieli: suomi


ISBN: 978-952-6612-06-5 (painettu)

Tiivistelmä:

Eräkokkien resepteissä maistuu metsä ja tuulen puhuri järvellä. Kiehtova kattaus arkeen ja juhlaan syntyy kalasta, villivihanneksista, riistasta, sienistä ja marjoista. Käytössä koetut reseptit tulevat kruununmetsien ja -vesien ammattilaisten keittiöistä ja leiritulilta. Mukana on kokeellisen keittiön antia, klassikot sekä parhaat nuotioruoat.

Metsähallituksen työntekijät esittäytyvät tuoreella ja erilaisella tavalla uudessa ruokakirjassa. Eräkokki – makuja kairasta kaupunkiin kertoo kahta tarinaa. Kirjassa jaetaan herkullisia reseptejä luonnon antimista ja reseptien ohessa kerrotaan eräkokkien ainutlaatuisesta työstä villin ruoan kasvuympäristön eli valtion maiden ja vesien hoitajana.

Päivitetty 19.2.2021

Saatavissa painettuna

Hinta: 32 €

Tiedustelut ja tilaukset