Tilaus- ja toimitusehdot

Osa näillä sivuilla esitellyistä julkaisuista on saatavilla myös painettuna. Kunkin julkaisun kohdalla on kerrottu, onko julkaisu saatavilla painettuna ja mistä sitä voi tiedustella. Osa julkaisuista on ostettavissa ainoastaan paikan päällä luontokeskuksissa.

Toimituskulut

Toimituskulujen suuruus riippuu julkaisun hinnasta, paksuudesta ja painosta sekä siitä, minne julkaisu toimitetaan. Postitse lähetettäessä minimilaskutus on 20 euroa.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan viimeistään kahden viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli toimitus siirtyy myöhemmäksi, ilmoitamme viivästymisestä sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaukset toimitetaan postitse. Tuotteet lähetetään joko tilaaja- tai toimitusosoitteeseen.

Tilauksen yhteydessä lähetetään sähköpostiin tilausvahvistus.

Palautusehdot

Tilauksen voi peruuttaa ja tuotteen palauttaa 14 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Peruutuksesta ja palauttamisesta tulee ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen julkaisut (at) metsa.fi. Paketin voit jättää asiakaspalautuksena ilman postimaksua postiin. Kuitti kannattaa säilyttää. Palautusosoite on Metsähallitus, Luontopalvelut, PL 80, 00521 Helsinki.

Pakettiin tulee laittaa kopio tilausvahvistuksesta, joka on saapunut tilauksen yhteydessä sähköpostiin. Nimi- ja osoitetiedot on kirjoitettava selvästi. Pakettiin laitetaan postista saatava asiakaspalautus-osoitekortti ja paketti jätetään postin kuljetettavaksi. Palautamme maksetun summan viipymättä pankkitilille, joka on ilmoitettu palautuksen yhteydessä.

Tiedustelut

Kysymyksiä julkaisuista voi lähettää palautelomakkeen kautta.

Tilausrajoitukset

Alle 18-vuotiaat voivat tilata tuotteita huoltajansa luvalla.

Hintojen ja valikoiman muutokset

Metsähallitus pidättää oikeuden muuttaa julkaisujen hintoja.

Tuotteiden saatavuus ja Force Majeure

Metsähallitus ei vastaa siitä, että tilattuja julkaisuja on saatavilla. Mikäli julkaisua ei ole saatavilla, otamme yhteyttä. Metsähallitus ei vastaa myöskään ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä julkaisujen virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Metsähallitus pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Arvonlisävero

Julkaisujen ja toimituskulujen hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Turvallisuus

Asiakastiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia eikä niistä pidetä rekisteriä. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Epäillyn rikoksen vuoksi asiakas- ja henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa poliisille tai muille viranomaisille.

Yhteystiedot

Metsähallitus

PL 80, 00521 Helsinki

puh. 0206394000