Författare Kotilainen Marketta (toim.)
Utgivare Metsäkustannus ja Metsähallitus, Helsinki ja Vantaa, 2013
Sidantal 208 s.
Språk
suomi
ISBN 978-952-6612-06-5 (painettu)
Sammandrag

Eräkokkien resepteissä maistuu metsä ja tuulen puhuri järvellä. Kiehtova kattaus arkeen ja juhlaan syntyy kalasta, villivihanneksista, riistasta, sienistä ja marjoista. Käytössä koetut reseptit tulevat kruununmetsien ja -vesien ammattilaisten keittiöistä ja leiritulilta. Mukana on kokeellisen keittiön antia, klassikot sekä parhaat nuotioruoat.

Metsähallituksen työntekijät esittäytyvät tuoreella ja erilaisella tavalla uudessa ruokakirjassa. Eräkokki – makuja kairasta kaupunkiin kertoo kahta tarinaa. Kirjassa jaetaan herkullisia reseptejä luonnon antimista ja reseptien ohessa kerrotaan eräkokkien ainutlaatuisesta työstä villin ruoan kasvuympäristön eli valtion maiden ja vesien hoitajana.

Tillgänglig i tryckt format
Pris 32 €
Förfrågningar och beställningar
Tiedekeskus Pilke (tiedekeskus-pilke.fi)